Spesialister på Toyota Land Cruiser

Vi kan nå levere 2015 mod. Land Cruiser 150 Executive med Crawl Control Pris 598.000,-
Biler på lager i flere farger.

 

Heiro har importert og solgt Toyota Land Cruiser i mange år. Dette er en bil vi kan, og er glade i!
Vi leverer bilen både som person og varebil - følg med for nyheter rundt den nye utgaven! Den nye generasjonen Land Cruiser med mer utstyr en noensinne. I tillegg er utelsene forbedret, og utslippet er lavere.


Land Cruiser - et Ikon blant firehjulstrekkerene

Ektstrem pålitelighet, og fremkommelighet under svært tøffe forhold. Dette kjennetegner Land Cruiser. Den nye generasjonen tilbyr enda bedre komfort både på vei og i terreng. Nytt er blant annet Multi-terreng funksjon med terrengmonitor og 4 kameraer, styrevinkel-display og Crawl-control.

To motoralternativer

Velg mellom en 3-liter firesylindret turbodiesel på 190hk, eller en 4-liter Dual VVT-i bensinmotor. CO2-utslippet er redusert med 12% på begge motorene. Turbodieselen gir et forbruk op 0,81 l/mil og et CO2-utslipp 214 g/km ved kombinert kjøring.

 

Ny elektronisk styring

KDSS - Kinetic Dynamic Suspension System finnes både foran og bak. Toppmodellen leveres også med adaptive støtdempere (AVS) som motvirker krenging og har høydejusterbar luftfjøring bak.

 

Ny også innvendig

Kupéen er mer romslig og raffinert. På syvseteren har andre seterad 135mm slide-funksjon. Setene kan slås ned med 40:20:40 split og inngangen til tredje seterad er forbedret.

Landcruiser Delta Monster

View the embedded image gallery online at:
http://heiro.no/land-cruiser#sigProId2854c76f7c